Hej

Hur länge får man vara i Thailand ? Tänkte resa runt i tre månader är det ok? Utan att behöva förnya visum och sånt. RED: Tråd flyttad till "Thailand"

30 dagar visum får du på plats, sen måste du förlänga de...

Nu tar vi det igen: Sist jag var i Thailand 2005 så fick man 30 dagar vid gränsen UTAN visum. Alltså en vanlig stämpel i passet. Ville man stanna längre än de 30 dagarna så kunde man gå till ngn myndighet och få ett visum till X antal dagar. Menar du nu Tobias att man får ett visum i passet när man anländer? Inte bara den vanliga stämpeln som man fick i Spanien och Grekland för några år sen? En viss skillnad på visum och en stämpel och jag är bara nyfiken över hur det ligger till.

jag fick en stämpel som sa 30 dagar på flygplatsen i bkk. Detta va i januari... alltså inget visa!

Så här är det: Om man anländer (med flyg) utan visa, får du 30 visumfria dagar som inte går att förlänga.(undantagsfall kan man få förlängt även detta, men mycket svårt) Söker du däremot visum från Thailändsk ambassad (Sthlm tex) får du ett turistvisa på 60 dagar som sedan går att förlänga på immigrationskontor i Thailand med upp till 30 dagar. Turistvisa är för närvarnde gratis. P.S Vill man går det givetvis att söka dubbelt turistvisa (2 x 60 dagar, som alltså går att förlänga. 60+30 dagar x 2)

Vem har erfarnehet av att förnya visum med att resa ut och sedan in i Thailand igen? är det ett lätt option om man har 15 dagar (har anlänt från tex laos och skall sydöver i thailand). borde man inte kunna åka över till Burma eller Malaysia och få nya 15 dagar i thailand?

Mer om Thailand

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
En bit av Thailand
Vill du uppleva norra Thailands kulturskatter men även se de södra öarna? Under 16 dagar hikar du till regionens bergsfolk i norr och får se grönskande kullar. Sedan åker du söderut och får du njuta av stränderna.
$1499
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749