Fota konstnärligt i grovkornigt 400ASA svartvitt eller var bara riktigt "kitch" på resan

Jag har en vintage kamera till salu en Nikon F med Photomic dvs. en 35mm kamera för vanlig film. Den är i mint condition. Serienummret visar att den varit använd under Vietnamkriget, till den finns 300mm Tele, 20mm Kompenserat Fisheye och 50mm standard objektiv. Om intresse finns medföljer även ett serienummrerat Manfrottostativ. Kan även tänka mig att låna ut den för en billig penning.

Ville bara säga "coolt". =). Någon dag kanske jag investerar i lite vintage. Har en F2 som jag började fota med med det e kul med en kamera med historia =)

Finns den kvar? Priset?

Oj! Jag är extremt intresserad!! Vad kostar den?? Har du någon bild på den du kan lägga ut? Kan man kontakta dig på annat sätt, som sagt jag är sjukt sugen!

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444