Lagra bilder på nätet utan att göra dem offentliga?

Hej! Det händer då och då att jag skriver artiklar om våra resor. Under resans gång brukar vi publicera bilder på vår blogg under men det brukar vara uppskattat att spara några bilder att erbjuda exklusivt till tidningen som ska publicera reportaget. Har ni några tips om vart man kan ladda upp bilder utan att göra dem offentliga på ett smidigt sätt? Tanken är att ladda upp ett gäng lågupplösta bilder som smakprov för tidningen ska kunna välja och sen maila dem som högupplösta. /Ronnie 4x4expedition.se

Gmail-konto och sedan deras picasso webbalbum. Helt gratis. Ställ in på att de inte ska synas utan ditt medgivande.

dropbox.com skydrive.com

Googles Picasa anvander jag. Jag har kopt tjugo GB for fem USD om aret. Stall in Privicy Settings sa att ingen kommer at dem. Bra och smidig Drag-Drop upload. Saker och stabil plus att du fortfarande har exklusiv rattighet till allt som laddas upp

Kanon! Ska kika på sidorna ni tipsat om. Tackar!

iCloud. :D

jag kör med flickr. du ställer in vilken sekretess du vill ha när du laddar upp bilderna.

Flickr alt. egen ftp på webbhotell är det jag kör med...

Tror Google och Picasa är bästa alternativet.

Jag använder photago.com. där kan man styra själv vem man vill ska kunna se fotona genom att bjuda in dem man vill ska se foton via mail eller genom att ge dem en direktlänk. Väldigt smidigt.

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444