UPPDATERAD 21/6 ! 360 graders panoramafoton fran Sydamerika:)

UPPDATERING 21/6 2012! Har lagt till inte mindre än 21 nya panorama från Peru och Bolivia. I princip alla kända guldkorn från dessa länder återfinns bland dessa panoramabilder:) iampear.com/… God morgon resenarer! Jag reser runt i Sydamerika for tillfallet och har kameran i hogsta hugg. Tankte att ni fotointresserade kunde vara intresserade av att se lite 360 graders panoramafoton fron denna underbara kontinent:) Fotona (flash) hittar ni under "blog" pa sidan. iampear.com Ni tittar runt i genom att klicka och dra med musen, men lat det ladda klart forst. Tankte ocksa tillagga att jag faktiskt salt manga utav fotona till hostel under min resa. Alla hostel jag visat for har kopt:) Ett bra satt att bo gratis och att fa lite extra slantar pa resan. Mycket noje!

Fina bilder verkligen! =) Vad använder du för kamera?

Tack Sandra! Jag fotar med en gammal Canon Eos 500D och for dessa panoramafoton sa kor jag med ett Samyang 8mm fisheye pa ett hemmagjort panoramahuvud och ett stativ.

Imponerande! =)

GrymmA bilder!!!

Fantastiska bilder!!

Grymt jävla snyggt!!!

Tack ska ni ha! Har laddat upp lite fler precis, bla. fran exakt over ekvatorn (i ecuador) och fler fran samma land:) Mycket noje! PS. Drar till Galapagos imorgon sa darifran kommer naturligtvis fler panoraman:)

Och nu ligger ett flertal panoraman fran fantastiska Galapagos uppe for beskadan:) iampear.com/…

SNYGGT!!! Stor tumme upp, slänger upp bloggen i mitt länkarkiv :) Mvh Daniel

Tack Daniel, kul att du gillar det. Alltid roligt att se andra resefotografers projekt och foton. Lycka till med cyklingen:) Hejs!

Fantastiska bilder

Du får mig att gråta, Vilka fina bilder:)

[q]"Tack Sandra! Jag fotar med en gammal Canon Eos 500D och for dessa panoramafoton sa kor jag med ett Samyang 8mm fisheye pa ett hemmagjort panoramahuvud och ett stativ. " - Per Agge (agge_)[/q] Underbart vackra bilder, vad har du för objektiv till de vanliga?

FAAAN VA SNYGGA DE VAR!!!!! =D

[q]"Du får mig att gråta, Vilka fina bilder:)" - Lucas (lucito)[/q] Kul att hora att du gillar dem:) [q]"Tack Sandra! Jag fotar med en gammal Canon Eos 500D och for dessa panoramafoton sa kor jag med ett Samyang 8mm fisheye pa ett hemmagjort panoramahuvud och ett stativ. " - Per Agge (agge_) Underbart vackra bilder, vad har du för objektiv till de vanliga?" - Camilla Gönczi (wickz)[/q] Tack! I ryggsacken for denna trip har jag ett gang objektiv med mig. Samyang 8 mm Fisheye Canon 50 mm f/1.8 (nifty fifty) Canon 18-200 mm Sigma 10-20 mm Ar lite svettigt att bara med sig dessa samt ett stativ och massa andra tillbehor var jag an gar, men ar fototokig sa ar man:) [q]"FAAAN VA SNYGGA DE VAR!!!!! =D" - Navve (navve89)[/q] ROLIGT ATT DU TYCKER DE AR SNYGGA!!!!! ;)

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444