2 tjejer som ska till Thailand i slutet av feb

Hej! Vi är 2 tjejer som åker till Phuket i slutet av februari. Vi tänkte börja i Thailand och sen resa runt lite..Finns det andra här som har liknande planer?

Jag åker ner till Bankok 18 feb men har ingen riktig koll på vad jag ska ta vägen.

Har ni bara tänkt att festa eller har ni tänkt att åka runt och se lite också? Jag landar i Phuket den 24e och har tänkt att göra lite både och, lite fest men mest nyktert :p Åker ensam så lite sällskap i några dagar skulle vara roligt=)

När ska ni åka? Har ni redan bokat flyg?

Jag bor på Phuket så hör gärna av dej om du vill träffas...

Mer om Thailand

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
En bit av Thailand
Vill du uppleva norra Thailands kulturskatter men även se de södra öarna? Under 16 dagar hikar du till regionens bergsfolk i norr och får se grönskande kullar. Sedan åker du söderut och får du njuta av stränderna.
$1499
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749