Visumansökan

Sitter med visum-ansökan för turist-visum till Thailand. Det står "Countries for which travel document is valid:". Är det korrekt att det ska stå "Sweden" där? Eller är jag ute och cyklar? TACKSAM för snabba svar. PS. vet inte om det var rätt forum-tråd att lägga den i. MVH R

Om du hade försökt med en översättning av sagda fras hade du fått; Länder som passet är giltigt i". Så att skriva Sverige där är kanske inte det bästa.

[q]"Om du hade försökt med en översättning av sagda fras hade du fått; Länder som passet är giltigt i". Så att skriva Sverige där är kanske inte det bästa." - Johan Ström (resvan)[/q] Så fattade jag också det som, men när jag läste här (lonelyplanet.com/thorntree/…) så blev jag lite förvirrad..

bump

Mer om Thailand

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
En bit av Thailand
Vill du uppleva norra Thailands kulturskatter men även se de södra öarna? Under 16 dagar hikar du till regionens bergsfolk i norr och får se grönskande kullar. Sedan åker du söderut och får du njuta av stränderna.
$1499
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749