Stämpel i Passet in i Thailand?

Hej!! Har letat runt lite men har inte hittat någon liknande post. Jag och min respartner ska åka färja från Langkawi in till Thailand, jag börjar dock bli lite orolig för stämpeln i passet. Är det passkontroll på de flesta ö:ar ? Om inte, vad gör man? //Frida

jag antar att ni ska till Koh Lipe först! där finns en pass kontroll där ni får stämpel

Mycket möjligt, tack för hjälpen!

Jag åkte langkawi - satun. . inga problem där iaf! dock fastlandet. . men om man kan resa från langkawi till thailändsk ö så borde det finnas där med.

Just nu ser det ut som vi eventuellt åker till Koh Lipe först men det kan också hända att vi åker med en snabb-färja till Koh Mook, någon som vet om det finns passkontroll där??? :)

Oroa dig inte. Du kommer att vara tvungen att passera en passkontroll vilken väg du än använder. :-)

Mer om Thailand

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
En bit av Thailand
Vill du uppleva norra Thailands kulturskatter men även se de södra öarna? Under 16 dagar hikar du till regionens bergsfolk i norr och får se grönskande kullar. Sedan åker du söderut och får du njuta av stränderna.
$1499
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749