Insidertips - Thailand.

Hej. Jag och min snubbe stannar till I thailand i någon vecka på en längre resa. Vi söker ett ställe där vi kan chilla, äta, ha sex, bada, festa, läsa en bok, röka lite w..d, träffa folk och ha en jäkligt kul och fin vecka. Vi är inte hippies. Tack!

Koh Lanta.. Där röks det lite överallt.. Dom ska dock ha blivit lite hårdare där och det är inte riktigt lika lätt att muta polisen längre för barägarna..

Fint svar! Tack.

Lanta är mycket öppet med den biten. Stränderna är inte dom finaste dock. Röka och svamp kan ni dock köpa över baren och njuta av liggandes på terrassen med vågorna rullande in under er.

Mer om Thailand

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
En bit av Thailand
Vill du uppleva norra Thailands kulturskatter men även se de södra öarna? Under 16 dagar hikar du till regionens bergsfolk i norr och får se grönskande kullar. Sedan åker du söderut och får du njuta av stränderna.
$1499
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749