20 årig tjej söker boende och/eller reskompisar till Trondheim i Mars/april

Hej! Jag heter då Johanna, är 20 år, jobbar just nu med kundservice i Stockholm. Min plan är att i mars/april (helst mars då) flytta till Trondheim och jobba i några månader. Dels för att jag är fruktansvärt trött på sthlm och dels för att göra någonting nytt men också för att tjäna pengar såklart! Jag söker då någon/några likasinnade som har lust att hänga med mig. Låter lite som en kontaktannons, men det är ju det på sätt och vis också, haha ;). Kom igen gott folk, man måste ju våga för att vinna! Det har jag försökt övertala mina kära vänner men de är ju inte alltid så lätt att lämna det trygga boet ibland, men jag hoppas att det finns någon mer som tänker som jag :D I så fall får ni väldigt gärna höra av er till johanna-westin@hotmail.com eller här går ju också bra!

Hej johanna! Har du kommit iväg? Eller hur går det med den planen? Är lite sugen på något nytt själv, och trondheim is the place :)

Hej girls, jag hänger gärna på om jag får! Just nu vill jag bara ha ett jobb och tjäna pengar och nu vill jag prova Norge. Känns så drygt att lägga ner en massa tid på jobbsökande här hemma när man ändå bara får timvik inom äldrevården till slut typ. Skriv till mig eller adda på fb så styr vi upp något :) jag vill dra iväg så snabbt som möjligt. See you!

Heejheeej! Jag är också sjukt taggade på att dra till Norge asap och jobba ihop en reskassa eller nåt. Men skulle ju varit väldans mycket roligare att åka med någon/några andra och tyvärr är mina vänner lite hemkära såatte.. Jag följer gärna med och testar något nytt i Norge:)

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444