resefoto på canvas

Hej. Jag vill beställa ett foto på canvas (ett sånt här: bestcanvas.se/foto-pa-canvas/) av mitt favoritmotiv som jag fotade i Tansania förra året. Någon som har erfarenheter med leveratörer? Tack på förhand!

Välj inte canvas! välj istället bara en förstoring i högsta kvalitet från fuji eller någon annanstans så får du en mycket finare och skarpare bild att rama in och hänga upp på väggen

Beroende på kamera, optik och upplösning samt motiv kan du välja olika storlekar för att få en bra utskrift. Printade ut två foton a 70*100 cm i Canvas hos Photomic.com, även tex crimson.se kan göra detta mfl. Mvh Daniel

När jag var i kina beställde jag canvas-utskifter på "Taobao" som är deras motsvarighet till ebay. Där kunde man få utskrifter för nästan inga pengar alls, och blev väldigt nöjd. För mig kostade 30x30 cm canvas typ 25kr. Tyvärr kan man bara köpa på sidan om man befinner sig i kina. Men det ska finnas Taobao agenter som köper och skickar till en och tar ut en liten avgift för det, Ska du ha många foto på canvas så skulle jag nog kollat på det. Sök på "Taobaofieldguide".

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444