Jobba i Thailand

Hej alla resevänner, vi har en populär restaurang i Pattaya i Thailand som serverar mycket svensk husmanskost till främst svenskar och norrmän som har flyttat ner. Vi söker en erfaren kock till nästa säsong med start okt/nov 2012. är ni intresserade så svara på tråden. Och ni, glöm inte hjälm på moppen.

Hej. Ar en kock pa 20 ar som har fyra ars erfarenhet av svensk husmanskost och ala carte. Har varit i thailand totalt nio ganger och befinner mej just nu i koh lanta. Sjukt sugen pa att jobba i thailand. Hor av dej pa min mail om ungefar vad arbetet skulle innebara ( boende, mat, lon osv ) sa bifogar jag mitt cv. Davidharja@hotmail.com Mvh David

Mer om Thailand

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
En bit av Thailand
Vill du uppleva norra Thailands kulturskatter men även se de södra öarna? Under 16 dagar hikar du till regionens bergsfolk i norr och får se grönskande kullar. Sedan åker du söderut och får du njuta av stränderna.
$1499
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749