Översvämningar i San Pedro de Atacama, hjälp!

Hej, jag och mina fyra andra backpacker-vänner befinner oss nu i Santiago de Chile men ska vidare mot San pedro de Atacama men vad jag har sett i tidningarna det senaste dagarna så är det översvämningar, lerlaviner(?), jordbävningar med mera. är det någon som kan uppdatera mig hur situationen är nu (spanskan är inte jättebra)? Har pratat med ägarna till hostelet och dem säger att det inte är någon fara men vet inte om man kan lite på dem.. Tanken var sedan att vi skulle ta en 4x4 genom saltöknen till Uyuni, någon som vet hur situationen är där just nu? Tack för snabba svar, bussen gå ikväll kl 22 chilensk tid (-4timmar)

Långsamt svar men är i san pedro nu! Översvämningarna har gjort att vissa sjöar inte går att åka till men på måndag drar vi vidare till uyuni via en 4x4 3 dagars tur. Den går inte via salar de uyuni pga översvämningarna utan annan väg till uyuni sen baklänges in i salar de uyuni :)

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika