Buss i Brasilien?

Hej, jag drar förhoppningsvis iväg till Brasilien 1 månad eller 5 veckor i slutet på året och funderar över hur jag ska transportera mig runt i landet. Jag kommer att starta i Rio och sen vill jag helst hinna med Iguazu, Bonito och Pantanal för att sen flyga upp mot typ Fortaleza eller nåt annat ställe norröver. Så min fråga är om ni tkr att jag ska åka buss mellan de lite "mindre" avstånden och vad finns det isf för alternativ? Tänkte först fixa flygpass med det känns så tråkigt att behöva boka alla avgångar i förväg som man visst är tvungen till. Hittade denna sidan och tycker den verkar ha några bra erbjudanden på bussresor. Nån som testat? greentoadbus.com/… Tacksam för tips!

Jag har inte testat den sidan. Bokade enkla bussresor själv och åkte runt. Du kan se busspriserna på nedanstående sida så kan du jämföra priserna med greentoadbus och se om det är värt :) buscaonibus.com.br/…

Tack så mkt, precis vad jag sökte :)

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika