Moana söker besättning

Vi är två stycken grabbar 26 och 31 år som har köpt en båt och påbörjat våran resa påväg hem till Uppsala via Panamakanalen, Söderhavet, Sydostasien osv. Under den resan skulle det vara både skoj och behövande med lite extra crewmembers. Så om någon vill hänga på någon etapp så kan ni kontakta mig på emilsoderstrom@gmail.com. Vi är förtilfället är vi i Grenada och planera att åka till Venezuela, ABC island, Colombia och Panama.

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika