Krabi Tips

Blir bara förvirrad av alla gamla tråder så jag skapar en ny. Jag och min bror landar på Krabi flygplats den 10/3 och behöver lite tips på vart vi ska ta vägen sen. Vi kommer bara vara där i 2 veckor och vill spendera tiden väl. Vi är väl ute efter bra stränder med bra vatten för att snorkla . Vi vill också att det ska finnas någorlunda nattliv, absolut inte Patong liknande men ändå en blandning av trevliga, chilla barer men även ställen man kan dansa. Viktigaste är att det finns trevliga och spännande människor. Vilka ställen rekommenderas? Verkar finnas så himla många..

Mer om Thailand

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
En bit av Thailand
Vill du uppleva norra Thailands kulturskatter men även se de södra öarna? Under 16 dagar hikar du till regionens bergsfolk i norr och får se grönskande kullar. Sedan åker du söderut och får du njuta av stränderna.
$1499
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749