Familj, tre månader - vart ska vi åka?

Den norska oljeguden har försett mig och min familj med den ekonomiska møjligheten att åka iväg på en längre semester. Vart åker man med två barn 6 mån /4 år? Skulle vilja hyra lgh/hus, plugga lite spanska, vara på "landsbygd" men med ok sjukvård innom räckhåll. Någon som har ett billigt och trevligt ställe att rekommendera? Har bara varit i Costa Rica, så jag vet lite om den delen av världen.

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika