Filmframkallning på resande fot

Jag är nyligen nedflyttad till Melbourne, Australien och fotograferar mest film, men sedan jag kommit ned hit märker jag hur snabbt det här landet fattat tycke och nästa helt övergivet analogt fotograferande. Finns ett par entusiastställen som både gör framkallning och print, men ofta går man till ett ställe för det ena och ett annat för det andra. För er som är ute och reser undrar jag om folk har koll på vad framkallning kostar i olika länder. Har samlat på mig ett par dussing rullar nu vid det här laget och funderar på att resa "utomlands" till Asien, Indonesien eller Thailand och undrar om någon vet vad priser ligger på där. För er som fotograferar analogt fortfarande, kan ni tipsa om priser och ställen i olika länder och städer för bra och prisvärd filmframkallning. Först ut är mitt favoritställe som låg alldeles i närheten av där jag bodde förr: Wolf's Camera (Church & Market Street, Castro) i San Francisco. ca $8.75 / rulle, framkall. + prints

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444