El Calafate till Bariloche?

Hej! jag skulle behöva få svar på om de är någon av er där ute som har tagit en buss från El Calafate till Bariloche i Argentina och i sånna fall hur lång tid tog det er? Har försökt letat så mycket som möjligt, och har fått höra att resan från Puerto Madryn ner till Ushuaia tar ca 30 timmar. De kan man nog överleva, men det börjar ta slut på tid och vill inte bli kvar där nere för länge. Är de nån som kan rekomendera att ta sig hela vägen ner? eller finns de bättre ställen att besök högre up? tack på förhand, // André

Ushuaia är kryddan av ett besök i Patagonien. ska absolut INTE missas. Fantastisk vildmark och natur. Trekka i bergen bakom staden eller i Tierra Del Fuego Nationalpark. Besök pingvinerna på Isla Martillo Djurlivet på Beagle Channel Om tid finns, res norrut mot Tolhuin och sjöarna bakom Lago Fagnano. Condorer, Bäver och Guanacos kommer att titta nyfiket på dig. travelante.se/2012/02/19/patagonien-del-3/

Jag åker Bariloche - El Calafate i övermorgon. Ska enligt uppgift ta ca 28-29 timmar längs ruta 40. Nu är jag lite sent ute, men någon annan kanske läser ;)

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika