Wanna surf? Jag har 2 billiga rum i skitfin lägenhet till uthyres i paradiset Costa Rica

Hej! Jag är en svensk tjej som bor i Costa Rica till början av juni för att surfa på underbara surfstränderna Playa Hermosa och Playa Jacó. Då två kompisar flyttar hem till USA har jag nu 2 sovrum i en skitfin lägenhet med pool till uthyres för perioden 19/4-31/5. Endast $250/månad, 3 minuter till havet i en surfstad perfekt för både nybörjare och avancerade surfare. Har du velat lära dig att surfa? Kom till surfingparadiset Costa Rica och bo här i 1,5 månad billigt och fall för den underbara sporten! Hör gärna av er så berättar jag med om den underbara platsen! Behöver roomates ASAP! Mvh, Lojsan! louiselarssonsweden@gmail.com

Åh, tänk om du hade postat inlägget några dagar tidigare! Var väldigt sugen på att åka till Costa Rica igen (var i Tamarindo 2010 men surfade aldrig) men eftersom jag ska resa själv så var jag inte tillräckligt modig, min spanska sträcker sig till una cerveza por favor. Nu har jag redan bokat april-maj i Malaysia.

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika