Sapzurro - Panama?

Hej alla dar hemma! Vi befinner oss i detta nu i Cartagena (Colombia) och ska ta oss vidare mot Centralamerika, tanken ar att segla dit men da vissa av oss har latt for sjosjuka sa kan vi inte segla fran Cartagena utan behover istallet ta oss till Sapzurro, nagon som har erfarenhet fran att segla darifran? Avgar det batar varje dag eller kan man bli fast dar i flera dagar/veckor? Tack for snabba svar! // Tregringo.blogspot.com

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika