LOFOTEN, BODÖ, TROMSÖ ect. jobb i NordNorge?

tjena! Spanar efter jobb&boende framför allt i norra delarna av Norges kust och andra ö byar. Med tanke på jobb som allt från fiskeindrustri, servitris, varuhandel, lager restuarang eller vad vet jag. Har jobbat i Norge i snart 4 år men har precis gjort slut med Norge för att vänstra med Sverige. Det visade sig vara ett misstag eftersom att jag inte känner mig mogen för att ingå en seriöst relation med la Suede! Är det någon av er som har erfarenhet av detta? eller som kanske befinner sig i NordNorge eller någon annan skön stad (bortsett från Oslo)just i detta nu och vet lite mer. Så uppskattar jag all hjälp och information jag kan få. Jag tänkte förståss resa själv, men feel free att haka på. Jag är en skön sprätt, glad, rumsren och lättsam! :) tjej/kille spelar ingen roll alla är vi av samma skrot och korn! Hör av er :) "ja, vi elsker dette landet"

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444