Turistskatt nar man lamnar colombia?

Befinner mig for tillfallet i Bogota Colombia , men maste tragiskt nog efter tva underbara manader har aka hem till sverige om en vecka och jag undrar om nagon vet om man maste betala nan turistskatt pa flygplasten nar man lamnar landet och isfall hur mycket? Tacksam for svar! /Jonas P.S Nagon annan som befinner sig i Bogota fortillfallet och skulle vilja hitta pa nat nasta vecka?

Jag surfade till google.se skrev "departure tax Bogota" - fick svar direkt. tripadvisor.com/Travel-g294074-s409/… helt sjukt coolt.

Det beror på om det är inkluderat i flygbiljetten eller inte. Vissa flygbolag gör det, vissa inte, du kan ringa till ditt flygbolag och fråga. Om det inte är inkluderat kostar det runt 32 dollar, har jag för mig.

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika