Argentina/Brasilien/Uruguay 2013

Tänkte resa till antingen Argentina eller Brasilien och/eller Uruguay nån gång under 2013 i en månad. Gärna runt om i Salta och Jujuy regionerna eller norra Patagonien runt om i Bariloche och Peninsula Valdes, blir det Brasilien så bär det av till Florianopolis ( Floripa ) med möjligen en tripp ner till Uruguay. Är det någon som redan nu planerat nån liknande resa eller som är sugen på att åka till någon av dessa platser ? Jag kan åka nästan när som helst 2013 och det hade varit väldigt trevligt att resa ihop med nån :) må väl alla peace

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika