Flytta permament till Oslo?

Jag är en 24-årig tjej som planerar att flytta till Oslo inom en snar framtid. Har två jobbintervjuer nästa vecka och räknar med att få jobb relativt fort. Då jag redan har rest en massa, jobbat tillfälligt i Norge och pluggat, är jag nu redo att slå ner bopålarna i Oslo på obestämd tid och satsa på min karriär. Nu letar jag så smått efter boende i Oslo och det finns många fina lägenheter att dela. Jag är i första hand intresserad av att dela med en person, tjej eller kille spelar ingen roll. Men en fördel om du är i samma ålder och också planerar att bo i Oslo en längre tid. Jag har delat rum och lägenheter förr och det har aldrig varit några problem. Tycker om att ha det rent och fint omkring mig. Gillar också att laga mat och baka, och är lite smått beroende av kaffe så en Nespresso maskin står högt upp på inköpslistan :) Är du liksom jag intresserad av att hitta en riktigt fin och fräsch lägenhet i centrala Oslo (Bislett, Majorstuen, Frogner, Sentrum eller Uranienborg) så hör av dig! Balkong/terrass, ljusa rum, snyggt kök och fräscht badrum är väl framförallt vad jag är ute efter. Tänker mig en månadshyra på mellan 5-7500 kr per person. Viktigt också att du har möjlighet att betala deposition som brukar ligga på 2-3 månadshyror. Bara skriv om det låter intressant! fannypetersson1@gmail.com

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444