Rensa fisk.. ish

Hej! Jag söker ALL information som finns möjlig om att rensa fisk eller liknande i Norge. Bor redan i Oslo men tänkte avsluta min vistelse i Norge med att dra norrut och tjäna mycket pengar några månader. Jag och en kompis tänkte oss att dra i början av nästa år/våren nån gång, men vi vet typ inget om det. Vi har en bekant som vi vet varit där uppe och han tjänade typ 50 000 på en månad, försökt få tag på honom men inget svar än så söker lite hjälp här. Har läst lite om de största företagen som har med sånt o göra och det är tex Salmar, men när man läser om dom så verkar det som om man måste ha ganska mkt erfarenhet för o få jobb där. Så hur hittar man de jobben?? Har för mig att det fanns en sida på cribsnorge.se förut där folk berättade allt om sina jobb, hur de fick dom osv, då också fiskrensarjobb, men hittar det inte längre. All information är välkommen! Tack! :)

kolla in min tråd då!! backpacking.se/Discussion/… finns ett jobb nu om fiske.

Tjena! Jag stötte precis på den här tråden och håller på kolla in möjligheten och kraven för att åka till Norge och köra hårt. Är någon av er fortfarande på G med att dra till Norge och jobba? Jag hade tänkt mig något i stil med ovanstående = 50 papp rent när man är färdig. Vad jag hört så är grejen med fiskrensning bara att det är en väldigt säsongsberoende bransch (att de anställer intensivt under vissa perioder). Mycket mer vet jag inte. Om någon har samma ambition får ni gärna bolla idéer med mig. Ha det bra. ;)

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444