Ut på tur med videokamera.

Hola! Det börjar äntligen närma sig avfärd för mig och min väninna som ska till sydamerika i 8 månader. Tänkte att jag skulle införskaffa mig en bra videokamera för att föreviga denna tur! Är däremot helt oerfaren när det kommer till teknik överlag och videokameror är ännu värre. Så undrar om någon här har ett bra tips? Eller bara tips på ett bra märke? Är ute efter en bra kamera med realtivt lång batteri tid, som man även kan ta stillbilder med och som är lätt att använda. Vore också bra om den är tålig då jag är en klumpeduns på alla möjliga sätt.

Hej! Om du kan tänka dig att inte behöva zooma så bör du skaffa en GoPro. Kolla på gopro.com Kameran är vattentät och mycket stryktålig. Dessutom relativt billig. Fördelen med kameran är att du kan sätta fast den på olika saker så kan du filma dig själv när du gör saker. Ja, det är just en actionkamera.....

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444