Buss/flyg mellan Panama city och Santa Teresa

Hej! Jag ska åka från Panama City till Santa Teresa i Costa Rica i februari (för att surfa med Surfakademin, hur kul!) och jag undrar om någon har tips på bra förbindelse mellan dessa två? Bussfärd från San Jose till Santa Teresa ska ta 6 timmar så jag uppskattar att det måste ta iallafall 12 timmar från Panama city till Santa Teresa, eller? Någon som har gjort den resan, hur gick det till, hur mycket kostade det osv? Ett annat alternativ är ju att flyga till Tambor men de flyg jag fått upp ligger på över 2000 kronor och känns inte som ett alternativ. Enormt tacksam för tips och hjälp! /Julia

Folk lär veta om du inte postar detta i Sydamerika...

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika