Colombia i februari

Hej! Jag åker till Colombia i början av februari, vill gärna ha svenskt sällskap till en början. Vill börja med karibien. Ska resa runt lite också. Häng med!

Hej! Vet du vart du ska börja din resa? Jag planerar nämligen att åka till costa rica i feb och därefter resa nedåt, men saknar resekompis!

Hejsan. Jag är också inne på att resa till Syd-och Centralamerika nu i februari. Vet dock inte ännu vart jag ska börja. Costa Rica är en av de destinationer jag tänkt att ta med i min reserutt. Låter inte helt fel med resesällskap då jag blir över öst med varningar om hur farligt det är. :/ Med vänlig hälsning, Maria :)

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika