SYDAMERIKA I FEBUARI! JOOIIIIN

Tjenna! Är en norrländsk tjej på 21 jordsnurr, gillar långa månskenspromenader osv.. FAST NÄ. Vad jag gillar är att RESA! Har dock andra resmål i tankarna än många av mina kompisar. Har bokat en enkelbiljett till Argentina den 4:e februari och tänkte ta mig genom Argentina, Bolivia och Peru. Är så sjukt taggad på sydamerika att det inte finns till. Men skulle vara ännu mer lite taggad om jag visste att jag skulle träffa massa skönt folk, Någon som ska dit i samma veva :)? KRAM från Linda

Hej Linda! Resgalen tjugoettåring finnes här! Befinner mig just nu i Singapore och imorgon drar mina två respolare hem till kalla Sverige. De duger inte för mig utan jag stannar kvar i Asien. Men vet dock inte vart jag vill härnäst. Funderar därför på att vända på klacken och fara över till Sydamerika som jag velat till länge! Vad skulle du tycka om att mötas upp i Argentina?:)

Hej jag landar i Buenos ares den 5e februari! Min plan är att röra mig söder ut till en början, efter ett tag i BA såklart :) Hade varit awesome att mötas upp!

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika