Karneval 2013!

Är det någon som är på väg till Brasilien och karnevalen i Salvador 2013!? Vi ett blandat gäng med backpackers (tjejer och killar från Sverige, Australien, USA, Bulgarien, Frankrike) som delar en stor lägenhet och det finns 4 sängar kvar om det är någon som är intresserad? Lägenheten är stor och har två våningar med en takterass och ett grymt läge i karnevalsområdet i Barra…………………Det kommer att kosta 650reais per person för hela karnevalen mellan den 7/2-13/2 Hör av dig om du känner att du är en äventyrslysten, rolig och ansvarsfull filur:-)

..................ja just det, här är min mail för den som är intresserad av karnevalsboende:

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika