Peru, Ecuador m.m i februari-mars

Hola! Jag är en stockholmstjej som det senaste halvåret har pluggat i Santiago, Chile. Nu ska jag resa lite mer. Jag drar nu i början av februari och är borta till mars, april-vem vet...Först ut är Peru och sedan Ecuador. Har ev. planer på att fortsätta till Colombia eller Brasilien sen. Är du i "krokarna" vid den här tiden så hör gärna av dej! Maila mej till amalia_anna@hotmail.com eller här på forumet :) Nos vemos!

Hello! skickade dig precis ett mail så om du inte får det- kolla skräpposten ;)

Hello! skickade dig precis ett mail så om du inte får det- kolla skräpposten ;)

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika