Tips på Colombia den karibiska kusten Tack!!

Hej har plötsligt bestämt mig för att åka iväg till Colombia i mitten av feb med min kära kusin, reseplanerna kom lite plötsligt då vi precis bestämde oss för att rymma sverige!! skulle uppskatta alla tips jag kan få!! :) vi har tänkt att vara borta ca 3 och en halv vecka å våra planer är den karibiska kusten dock så har vi inte bokat än.. de vi vill ha ut av resan är självklart sol å bad på mysiga paradisstränder med djungelkänsla :) Åh upplevelser gärna charmiga byar!!Natur, gärna tips på mindre charmiga häng, kan man hitta nån reggie känsla någonstans kanske? än så länge så har jag tittat lite på! -Tayrona kan man bo där? är det dyrt? finns det nåt att göra? -Cartagena alla skriver att det ska vara väldigt fint där, är det en bra utgångspunkt? man kanske kan göra en massa utflykter därifrån? -Palomino ser ut att vara ett mysigt mindre ställe någon som har varit där? -San Andres ska va magiskt fint? har hört att man kan ta sig dit med båt ifrån Cartagena ca 2h ? någon som gjort det? är det en dagsutflykt el kan man bo där? -Zona kaffedistrikt? uppskattar alla tips Å råd jag kan få!! Tack på förhand Mvh Isabella

Byt ut Cartagena mot Santa Marta (Taganga) Så ser det schysst ut! Tyrona är nice, rätt dyrt med ta med och laga mat så går det att överleva.. San Andres måste du flyga till, ligger riktigt långt norrut.. Kaffeodlingar kan du besöka från tex. Salento!

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika