Sträckan Quito- Cusco

Hej! Jag och min vän ska åka till Sydamerika nu på torsdag! :) Vi kommer ha en vecka på oss att ta oss mellan Quito, Ecuador och Cusco, Peru. Vi är inställda på att flyga en bra bit, men det vi vill hinna göra på den veckan är en regnskogstrekking i någon form. Detta stopp kan vara var som helst i Ecuador eller Peru, vi har ingen aning... Några tips??? :) Jättetacksam för hjälp! Tack!! MVH Liv

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika