Colombia nästa vecka!! Tips?

Då var det dags för en spontanresa till Colombia, vi drar nästa vecka och kommer landa i Aruba. Ön är ganska liten så tänkte åka vidare mot colombia ganska snart. Vi har två veckor på oss. Hur är priserna på boende och mat, både Aruba och i Colombia(norra)? Någon som har tips på billigt och nice boende och annat kul att hitta på? Vill ha alla tips vi kan få!! :)Gracias

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika