Ecuador

Tänkte kolla om det är någon annan som kommer befinna sig i Ecuador u April- maj i år som kanske eventuellt har lust att mötas upp o resa runt tillsammans.. har ingen rutt bestämd mer än att jag tänkt volontär arbeta någon vecka på ett animal rescue center i Puyo och även besöka Galapagos.. Hör av er om det skulle låta intressant att haka på! =)

Jag ska resa dit i mitten av maj med en vän och hennes väninna, vi kommer att spendera 2 veckor i Ecuador och mesta tiden på Galapagos för dykning. Så vill du hänga med oss ett litet tag så säg till.

Johan det låter roligt, jag stannar dock till mitten av maj kommer befinna mig på Galapagos några veckor i April och sedan åka vidare till Amazonas var tanken. Hade dock gärna hängt lite med er, roligt med nya kontakter och sällskap !

Vi kommer visst i början av maj och vet som sagt inte exakt hur vi ska lägga upp allt. Blir väl att vi åker till Galapagos först i cirka 2 veckor och sista veckan av resan som blir i slutet av maj kommer vi spendera runt om i Ecuador. Vi tänkte eventuellt flyga tillbaka från Galapagos till Quito för att leta oss ner mot Guayaquil där vi tar flyget hem. En tur genom djungeln hade vi tänkt men allt är under planering och överlag kommer vi att göra det vi har lust på under resansgång och inte ha några spikade planer.

Håller med, bättre att inte planera in för mycket utan att göra vad man känner för ! Men ni kan ju alltid slänga iväg ett mail eller skriv på facebook när ni är nere så kan man ju se vart man befinner sig och om man kan mötas upp nånstans? Du kan få min mail blomma20@hotmail.com Ha de fint =)

Jag kommer nog vara där ungeför vid samma tid!

Gött då får vi bara försöka att bestämma när och vart vi alla eventuellt kan mötas på samma gång.

Yes det låter bra ! Kul Robert att du också kommer befinna dig i Ecuador vid den tiden :)

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika