Ut o resa!

Hej! jo tänkte dra ut och resa, antingen börjar jag mot australien annars tänkte jag att amerika vore något riktigt nice! Är trött på det miserabla livet i slaveri och rutin och vill ut och utforska/förändra världen erövra hela skiten alltsp. Brinner för rock och tänker också bli rockstjärna samt tänker jag va en gatumusikant. Vill ut och resa hela jorden runt med någon form av startdestination! Vill ut med någon spontan, impulsiv lite galen människa som också jagar livets mening och blabla. Älskar mytologi och det ockulta väldigt intresserad av historia i ALLA länder förutom ryssland och sånt.!!

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika