håll mig sällskap när jag blir kidnappad?

Är en 20årig tjej som kommer vara i Los Angeles i några dagar och sedan flyga över till Cartagena i Colombia den 6:e Mars (därefter bär det av till Peru). Har rest i Australien och Asien innan men det är första gången jag reser ensam, och även första gången i Sydamerika. SÅ jag undrar är det någon överdrivet skön person som kommer befinna sig i Colombia i Mars och kan hålla mig sällskap när jag inte förstår någon Spanska? Eller har du kanske bara något bra tips? BRA snälla hör av dig här eller på fb då. Uppskattar allt. facebook.com/…

Hej! Jag kommer nog vara i dom trakterna men de blir nog i början av april dock?

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika