Boende i/fr. April, Mkt centralt i Oslo!

Hej! Jag har tänkt hyra ut mitt rum då jag ska åka till Bali i april. Lägenheten ligger centralt på ST. Hanshaugen i Oslo. Det är ca 8 min gångpromenad till Karl Johan. 30 sek till buss som tar 6 min till centralstationen. Du kommer bo med 3 goda vänner till mig varav en endast är hemma 1,5 vecka per månad då han jobbar i Stavanger. Alla är 25 år gamla, väldigt empatiska, hjälpsamma, ansvarsfulla och trevliga. Vi har alla bott i Oslo i perioder under de gågna åren och har möjlighet till att hjälpa till med det mesta om vad det nu kan vara(ifall du f.ex. är ny i Norge). Hyran på rummet kommer ligga på 4800kr, å andra sidan behöver du inte betala någon deppo. Utan vi hoppas kunna lita på den som ska bo här ! :) Då ingår allt, rummet är redan möblerat å allt annat som ingår i en lägenhet ingår. Bredband, Teve, kök, tvättmaskin osv. Lägenhet är på ca 100kvm och har högt i tak! Obs! Det kommer även finnas möjlighet att bo 2 veckor in i maj om man önskar det. Ev. Maj ut. Det kommer flera rum lediga under sommarmånaden. Så detta är ett väldigt bra alt. för dig som vill ha någonstans att bo på, och hjälp att tillgå medans du söker f.ex. jobb och boende.! Med vänligast hälsning Jonas :)

[q]"Hej! Jag har tänkt hyra ut mitt rum då jag ska åka till Bali i april. Lägenheten ligger centralt på ST. Hanshaugen i Oslo. Det är ca 8 min gångpromenad till Karl Johan. 30 sek till buss som tar 6 min till centralstationen. Du kommer bo med 3 goda vänner till mig varav en endast är hemma 1,5 vecka per månad då han jobbar i Stavanger. Alla är 25 år gamla, väldigt empatiska, hjälpsamma, ansvarsfulla och trevliga. Vi har alla bott i Oslo i perioder under de gågna åren och har möjlighet till att hjälpa till med det mesta om vad det nu kan vara(ifall du f.ex. är ny i Norge). Hyran på rummet kommer ligga på 4800kr, å andra sidan behöver du inte betala någon deppo. Utan vi hoppas kunna lita på den som ska bo här ! :) Då ingår allt, rummet är redan möblerat å allt annat som ingår i en lägenhet ingår. Bredband, Teve, kök, tvättmaskin osv. Lägenhet är på ca 100kvm och har högt i tak! Obs! Det kommer även finnas möjlighet att bo 2 veckor in i maj om man önskar det. Ev. Maj ut. Det kommer flera rum lediga under sommarmånaden. Så detta är ett väldigt bra alt. för dig som vill ha någonstans att bo på, och hjälp att tillgå medans du söker f.ex. jobb och boende.! Med vänligast hälsning Jonas :)" - Jonas Nielsen (MagicJonas)[/q] Hej Jonas! Skulle bara kollla om din uthyrning fortfarande gäller.

Rummet är uthyrt!

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444