Någon som behöver venezuelanska pengar?

Tjena! Jag är nyligen hemkommen från en resa genom sydamerika och jag och min polare fick med oss en hel del venezuelanska pengar hem. som vi inte har användning för men det kanske du behöver? Det går inte att ta ut i bankomaterna där. Men går ju att växla dollar på gatan. Men om du har de som en första eller tidig destination så kanske du vill ha lite från början. Bor i stockholms området och jag kan fixa nån bra rate för dig, jag har ingen användning för dem. 100 bolivares är 102,47 kronor just nu men vi kan komma överens om en bättre rate:) xe.com/ Hör av er här.

Mer om Sydamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om Sydamerika