Tips på de bäst betalda jobben i Norge

Hej! (Vill först och främst passa på att be om ursäkt för jag postar en tråd som säkerligen vid detta laget anses som uttjatad) Jag sitter här på mitt jobb och regnet slår hårt kontorsfönster. Trivs bra med mitt jobb, väldigt utmanande och med fina möjligheter. MEN, en sådan här dag kan jag inte låta bli att sugen på att flytta till Norge, leva väldigt spartanskt och tjäna "the big ones". Till att börja med vill jag poängtera att jag är införstådd med att man måste leva snålt i Norge för att plussa ekonomiskt. Jag har vänner som bor och arbetar in Norge men av andra anledningar än att tjäna mycket pengar. Jag är nyfiken på vad för sektor som har den högsta genomsnittslönen (JA, jag har googlat). Detta bör vara ett arbetsområde som inte har några krav på utbildning. Mina planer avser att åka iväg under en längre tid, upp mot ett år. Med detta sagt kanske det finns säsongsbaserade yrken som betalar sig extra bra. Kanske är det då värt att skifta? Är det något annat man bör ta i beaktning om man vill tjäna mycket pengar i norge? Om det är någon som delar avsikten att åka till Norge för tjäna mycket pengar/bygga kapital eller kanske redan är på plats, hör av dig. Vänligen // Jacob

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444