Semesterstress

Hej, är det fler än jag som lider at semesterstress? Jag har alltid lidit av att få kontroll på allt innan semestern, allt som ska packas, resan, räcker reskassan, stängde vi av spisen. Sen när jag väl är på semester så har jag svårt att slappna av till fullo utan stressar mig så att semestern ska bli så bra som möjligt, allt ska ses, vykort ska skickas. Ofta när jag har haft semester så är jag mer utslagen än innan, hur gör man för att slappna av?

Gör ett stresstest på stressklubben.se vettja!

Gör ett stresstest på stressklubben.se vettja!

Bra test Frida, den fick mig att öppna ögonen och förstå mer runt min stress! :D Tack tack

Ja det var ett bra tips, synd att jag inte såg det förns nu. Ska gå in och göra ett stresstest direkt! Tack Frida

[q]"Ja det var ett bra tips, synd att jag inte såg det förns nu. Ska gå in och göra ett stresstest direkt! Tack Frida" - Jon Jonsson (Jonjons)[/q] Ja det är bara att testa =) Vad fick du för resultat? Jag känner att min semesterstress över vintersemestern börjar forma sig nu. Är så sjukt mycket att planera.

Jag fick alldeles för högt resultat. Tur är väl att jag har bokat en resa nu och ser fram emot att koppla av på den. Men semesterstressen har redan börjat då jag älskar att planera, vill veta allt om stället och vart man ska bo och vad man ska uppleva.

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444