Jobba på dykbåt/dykcenter för mat,husrum och dyk Syd/centralamerika??

Hej på er, Jag funderar på att lämna Sverige igen för en längre tur och Syd/central amerika känns rätt. När jag var i australien gratis jobbade jag på några dykbåtar och fick mat,säng och dyk. Detta var helt fantastiskt och jag vill väldigt gärna göra någo liknande även denna gång. Jag kommer ha mycket tid så jag kan stänna länge på ett ställe och jag kan vänta en stund på en plats. Men min fråga är om någon vet om dykcentrena har sådana möjligheter i syd/central amerika? Nån som gjort nå liknande? Jag är inte divemaster eller instruktör. Så jobben jag kan hjälpa till med är mer städ, mat, reception osv. Verkligen tacksam för svar. haa dee gött //Boel

Hej Boel, Fick precis syn på ditt inlägg och jag är intresserad av precis samma. Nu är det ju nästan ett år sedan du skrev ditt inlägg så jag tänkte höra om du kom iväg och om du hittade något ställe där du kunde jobba/bo på en dykbåt eller dykcenter? Hälsningar Matilda

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444