Många här borde alltid resa!

Många på den här sajten borde alltid resa. Det är ju tämligen solklart eftersom det är det intresse som förenar alla på den här sidan ;) Jag kommer alltid rekommendera folk som stannar hemma för att "andra gör det" att resa ;) Otroligt många på den här sajten borde omedelbart lämna sin hemkommun enligt mig ;) (en parafras på Antees tidigare inlägg)

och en del medlemmar borde åka väääldigt långt bort! och hålla sig borta väldigt länge! det skulle nog vara bra för både de själva och för BP och resten av Svea rike!

Ja Stena. Kan du inte ta ditt pick och pack och åka utomlands för första gången?? Du har väl tramsat färdigt på den här sajten nu med alla dina användare? Dock har du ju bara två kvar nu. Svårt att regga nya nu när det krävs manuell tillsyn för att starta konto?

"Tja Nu är väl inte jag precis rätte mannen för att säga detta, men jag tycker ändå av att döma av stämmningen här att...." ;) ........hmm Nu är ju ante en man så då kan man ju inte heller andvända populära frasen: "-Du kanske har fått alldels för lite på sista tiden";)

[q]"Tja Nu är väl inte jag precis rätte mannen för att säga detta, men jag tycker ändå av att döma av stämmningen här att...." ;) ........hmm Nu är ju ante en man så då kan man ju inte heller andvända populära frasen: "-Du kanske har fått alldels för lite på sista tiden";) " - Ernesto de la Serna (rsaoann)[/q] Antee behöver en rejäl dolme långt upp i rektum!är det det du menar!? i sånna fall kan jag hålla med!

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444