Ladda upp bilder fran Asien!

Hej! Om ett par dagar lamnar jag England for Sverige och sedan vidare till Asien. Jag kommer att ta med min systemkamera. Jag kommer samtidigt vilja ladda upp bilder. Kommer de bli svart? Hur gor man de lattas och smidigast? .. Bilderna jag tar ar ratt stora ca 5-8 mb st.. Ngra tips?

Komprimera bilderna innan uppladdning

[q]"Komprimera bilderna innan uppladdning" - Pär Louko (louko)[/q] Kan jag göra de direkt i kameran?

Nej, inte mig veterligen. Men däremot så finns det mycket enkla små program att ladda ner som kan krympa ner en massa bilder samtidigt från datorn. T.ex. "Image Resizer for Windows". Smidigt när du ska ladda upp många bilder på blogg eller liknande. /Ronnie 4x4expedition.se

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444