Rensa fisk i Norge

Jag vill åka till Nordnorge och rensa fisk. Vill spara ihop pengar snabbt och funderat ett tag på detta alternativet. Någon som gjort det och kan dela med sig av kontakter och tips på hur man lättast kan hitta jobb inom fiskeindustrin i Norge ?? Är det någon som vill hänga med? :) Kan åka närsomhelst.

Hej, såg att Nordlaks sökte produktionsmedarbetare på nav idag. Vet ej hur det fungerar, men ska slå en signal och hora vad de sæger om boende och löner osv.

Hej! Har du redan akt till Norge for att jobba? Jag funderar namligen pa att aka i maj och jobba over sommaren :) Hor garna av dig om du inte akt annu eller om du har nagra bra tips! Peace Teresia

tja namn är Daniel är 23 år någon som jobba med fiske i Norge kan tänka mej att jobba där om ni vet någon sida eller hur man kan få tag på någon inom fiske kan tänka mej båt fiske med ta det jag få kan åka nu skriv om ni vet hur man kan få tag på någon eller nån Hotmail eller numer hade varit till stor hjälp

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444