Boende i Bergen

Hej alla! Finns korttidsboende tillgängligt i Bergen vid intresse. Eget rum, kan delas med två, gärna ett par isf då det blir lite trångt att ha två stora sängar där. 30Mbit internet, två toaletter, 100 kvadratmeter hela lägenheten, 300 meter till spårvagnen och 200 meter till butik. 10 Minuter in till Centrum. Bergen är asnice som stad, 2% arbetslöshet och det SKRIKS efter barnhageassistenter. Lager finns med men är lite svårare just nu. Staden har fina träningsmöjligheter med berg som omringar staden. Mexikanska golfen gör staden mild osv. Vi drar sista Maj och det finns därför tillgängligt till sista Maj. Med möjlighet att ta över lägenheten av oss helt och ta dit egna vänner om man vill. Hyra runt 5000kr. Är ni två blir det lite dyrare, av förståeliga skäl :) Men inte mycket! PM vid intresse eller frågor! :)

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444