Kom och jobba i Trondheim

Hejsan alla backpackare, länge sen sist! Nu är det så att jag undrar om någon är intresserad av att starta kollektiv i Trondheim i slutet av Maj? Jag bor här för tillfället och har så gjort i över 1,5 år total tid. Dom jag bor med nu skall ut och resa till hösten igen men har bestämt mig för att göra en längre period denna gång! Jag har bott i Norge sen 2008 med en del avbrott för resor osv Så jag kan mest troligt hjälpa den som behöver med det mesta när det gäller jobb och andra praktiska saker för att komma igång då jag jobbat inom allt från lager, barer, till sälj! Idag jobbar jag som lastbilschaufför åt ett företag här och trivs väldigt bra med det.Trondheim som stad är väldigt vacker, det bor väldigt mycket ungdomar här då det är den andra största studentstaden i Norge vilket i sin tur resulterar i ett väldigt stort mingel av uteliv folkrika parker och pubar. Jag som person är väldigt social snäll och lugn. Jag tar jobb väldigt seriöst och är ingen typisk "partysvensk" även om jag gillar att ta mig någon kall ibland. Jag flyttade första gången hit då jag var 18 och har gjort bort en hel del av den biten och satsar mer på den ekonomiska delen och sparar mina pengar istället. Om det är någon där ute som är intresserad att komma hit och tjäna lite extra pengar under hösten och våren tveka inte att höra av er på pm eller annat sätt det är både en investering och ett äventyr om ni frågar mig. Mvh Christopher! Christopherhjelte@gmail.com

Tja mannen. Äru fortfarande bosatt i Trondheim? Hade tänkt att dra ditåt i början på maj.

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444