Händer det nånting i Oslo? Behöver träffa folk?

Jag har nyligen flyttat till Oslo och jag känner INGEN. Jag är 24 år och den yngsta på mitt jobb. Finns inte en själ under 30 på det stället. Är det nån som ska ut nån gång eller hitta på nåt, hör gärna av er. Som man säger i backpacking världen, man kan aldrig få för många vänner.

Hej Amar! Jag känner likadant, också 24 år. Nu var det förvissa ett tag sedan du skrev men jag tycker det skulle vara kul att träffas. Vad händer till helgen?

Hej Marie! Ja det var ett tag sen. Såg att ingen svara så jag kolla inte upp det något mer. Om du vill så kan du lægga till mig på Facebook. Jag heter Amar Dzafic. Lægg till mig så kan vi ta nån øl nån gång. Hoppas vi ses!

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444