Svenskar i Tromsö

Vi är tre tjejer som precis flyttat till tromsö för att jobba. Just nu bor vi i en 3a på söder som vi har till den 15 augusti. Efter det vet vi inte vart vi ska ta vägen och en av oss åker hem i september. FInns det fler svenskar som finns/ska flytta till Tromsö så hör gärna av er så kanske vi kan ordna något gemensamt boende? Hälsningar Cajsa Maia och Nicole

Hej på er! Jag är jätte intresserad av att flytta till Norge för att jobba, dock har jag för tillfället inget jobb fixat men funderar på att eventuellt åka ner för att söka lite till och börja med! Om ni vill kan ni lägga till mig på facebook(Isabella Lindqvist, om ni hittar mig haha) eller skicka ett mail(isabella.lindqvist@hotmail.se) så kanske vi kan prata lite mer :)

Hej! Tänkte bara höra vad ni jobbar med i Tromsö? :) Fixa ni jobb på plats eller innan? :)

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444