central/sydamerika backpacking?

Anledningen till att jag startar en ny tråd är att jag inte riktigt hittat all den information som krävs för att göra en sån här resa. Jag tänkte stapla upp de punkter och frågor jag funderar kring, Budget Vill gärna stanna i 3månader. Åker som tidigast i November. Vad går budgeten på per dag i snitt om man bor/lever/äter efter backpacker-standard? Flygbiljett Hur billigt kan man få en flygbiljett från Stockholm till Sydamerika? Är det bäst att boka så fort som möjligt eller sjunker priserna? Är det bäst att boka en enkelbiljett eller ToR? Resor i Sydamerika Finns det några lågprisflyg likt RyanAir eller AirAsia? Hur är det med tåg och buss-trafiken? Priser? Platser Argentina, Costa Rica och Mexico som gäller först och främst. costa rica kanske ligger helt fel i kartan? ge tips om annat! Städer Buenos Aires San Jose Cancun Festligheter Ge mig en bar,som serverar en kall så är jag nöjd..

upp

Mer om Centralamerika

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Äventyret Costa Rica
Hika långt in i djungeln till en avlägsen by där enbart tre familjer bor. Upplev ett massivt vattenfall i en gömd grotta och lär dig om medicinväxter. Detta är en spektakulär resa med mycket äventyr genom Costa Rica.
$1444
Upplev mayakulturen
Lämna turiststråken i Cancun och utforska den genuina delen av Yucatanhalvön på riktigt. Från soliga stränder och grönskande djungel till höglandet i Chiapas, res genom Belize, Guatemala och södra Mexico under 22 dagar.
$2136
Det bästa av Centralamerika
Från antika ruiner till aktiva vulkaner, rör dig utanför de vanliga områdena. Under 33 dagar får se nästan alla Centralamerikas länder. Det blir tropiska regnskogar, koloniala städer och hisnande landskap däremellan.
$3099

Artiklar om Centralamerika